Buradasınız
Anasayfa > YEREL > Aliağa’da 4. Briç buluşmaları başladı

Aliağa’da 4. Briç buluşmaları başladı

Sosyal Medyada Paylaş

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Aliağa Briç Spor Kulübü tarafından organize edilen 4. Briç Buluşmaları başladı.
Türkiye Briç Federasyonu nezaretinde Aliağa Enka Spor Salonunda düzenlenen turnuva, iki seans halinde açık ikili sistemi ile oynandığı bildirildi. Kırmızı Master Point ödüllü turnuvada ödüllerin, bayanlar, karışık, gençler, senyör ve genel klasmanda verileceği kaydedildi.
İki gün sürecek olan turnuvaya Türkiye’nin birçok şehrinden briç sever katıldı. 40 masada 160 yarışmacının yer aldığı ödüllü turnuvanın birinci günü açık ikili 1. seans ve açık ikili 2. seanslarından oluşuyor. Turnuvanın ikinci gününde ise saat 10.00’da Swiss Patton da, 17.00’de ise ödül töreni düzenleneceği öğrenildi.
Briçin zeka ve yetenek oyunu olduğunu belirten Aliağa Briç Spor Kulübü Başkanı Şeref Dinçer, “Bugün dördüncüsünü düzenlediğimiz Aliağa Briç Buluşmalarımızda 40 masalık bir katılım var. Ankara’da da böyle bir turnuva olmasına rağmen turnuvamıza güzel bir katılım oldu. Bu da bizi çok mutlu etti. Turnuvanın ilk gününde açık ikili seanslarımızı tamamlayacağız. Turnuvanın son gününde ise takım maçlarımız olacak. Takım maçlarında da heyecan devam edecek. Çok güzel mücadeleler izleyeceğiz. Turnuvamızın düzenlenmesinde çok büyük katkıları olan Aliağa Belediyesi’ne ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

Top