Buradasınız
Anasayfa > ASAYİS > MHP kongresinde arbede

MHP kongresinde arbede

Sosyal Medyada Paylaş

Aydın’ın Efeler ilçesinde MHP İlçe Kongresi’nde arbede yaşandı. İki grubun birbirine girdiği kongre salonunun önünde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi alırken, partililerin de araya girmesi ile olay
büyümeden yatıştırıldı.
Başkanlık için Ahmet Baskın ile Kadir Özdemir’in yarışacağı MHP İlçe Kongresi için partililer, sabah saatlerinde Aydın Kütür Merkezi Hidayet Sayın Salonu’nda toplandı. Kongreye MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, MHP Osmaniye Milletvekili ve MYK üyesi Ruhi Ersoy, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda partili katıldı. Kongre öncesi faaliyet raporu okundu ve ardından konuşmalara geçildi.
MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun konuşması sırasında MHP Osmaniye Milletvekili ve MYK üyesi Ruhi Ersoy’un “Konuşmanızı toparlayın” diyerek uyarması üzerine Milletvekili Depboylu konuşmasını tamamlayıp salonu terk etti. “Ben kürsü hakkımı önce kullanmak istiyorum” diyerek konuşmak için kürsüye çıkan Ersoy’un sert ifadeler kullanıp, “Görülen lüzum üzerine bugünkü yapılacak seçim tüzük gereği iptal edilmiş, başka bir tarihe ertelenmiştir” demesi salonda tepkilere neden oldu. Divan kurulu üyelerinin tutanaklara attığı imzadan sonra salon dışına yönelen Milletvekili Ruhi Ersoy, kapıda bekleyen bir grup partili tarafından protesto edildi. Sözlü sataşmanın ardından tekme yumruklu kavgaya dönüşen olay, polis ekiplerinin ve diğer partililerin araya girmesiyle sakinleştirildi.

Bir yanıt yazın

Top