Buradasınız
Anasayfa > POLİTİKA > “Hizmet etmekten şeref duyacağız”

“Hizmet etmekten şeref duyacağız”

Sosyal Medyada Paylaş

Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Yüreğimizle, inancımız ve umudumuzla yola çıktık. Hemşehrilerimiz her gördükleri yerde bizi içtenlikle karşılıyor, yüreklerini ve kapılarını açıyor, gönül köşklerinde bizi misafir ediyor. Onlara hizmet etmek bizim için şeref olacak” dedi.

İstekleriniz de şikayetleriniz de…

Cumhur İttifakı AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, İzmir Giritliler Derneği’ne AK Parti Meclis Üyesi Ömür Şanlı ile birlikte misafir oldu. Eroğlu, kendisi için kadın üyelerin elleriyle hazırladıkları Girit mutfağına ait açma börek, Trivirya adı verilen meşhur Girit kurabiyesi ve Girit lokumunun tadına baktı. Emekleri ve ikramları için kadın üyelere teşekkür eden Eroğlu, “Bizlere kapınızı açtınız, gönlünüzü açtınız, yüreğinizi açtınız. Elinize, yüreğinize ve güzel kalbinize sağlık. İzmir’in en güzel renklerinden biri de bana göre Giritlilerdir. Giritliler geçmişleriyle büyük medeniyetimizin en anlamlı hatırları, bugünümüzün ve geleceğimizin en güçlü teminatıdırlar. Bizim için çok değerli ve kıymetlisiniz. İzmir’de yaşayan Konak’ta yaşayan Giritliler’in istekleri ve şikâyetleri de bizim için önemli. Tüm değerlerimizle bir bütünüz. Her bir değerimizin kıymetini biliyoruz. Projelerimiz hazır, gönlümüz hazır, bilgi ve birikimimiz hazır. Hep beraber hizmet yolculuğuna çıkalım istiyoruz” diye konuştu.

“Mutluluk duyduk”

Giritliler Federasyonu İzmir İl Temsilcisi ve İzmir Giritliler Derneği Başkanı Zafer Güzelkasap da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sizi tanımaktan mutluluk duyduk. Mimar olmanız, geniş görüşlü biri olmanız ve projeleriniz bizi heyecanlandırdı. Eminiz çok güzel işler yapacaksınız. Yolunuz açık olsun” dedi.

“Gönül köşküne misafir olduk”

Kadriye Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan ve sevgiyle kucaklanan Eroğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Genç yaşlı, kadın erkek herkesle sohbet eden Eroğlu, sosyal medya hesabından Kadriye Mahallesi ziyaretini şu sözlerle anlattı; “Bugün Kadriye Mahallesinde hemşehrilerimizin gönül köşküne misafir olduk. Böyle candan ve böyle güler yüzlü insanların yaşadığı
Konak neleri hak etmez ki? Sizler hizmetin en iyisine layıksınız, biz de öyle yapacağız…”

Bir yanıt yazın

Top