Buradasınız
Anasayfa > YEREL > Foça’da sanatevi heyecanı

Foça’da sanatevi heyecanı

Sosyal Medyada Paylaş

İzmir’in Foça ilçesinde, bir sanatevinin açılışı çok sayıda kişi bir araya getirirken, heykel, resim, ebru , oyma, seramik gibi alanlarda eğitimlerin verileceği merkez vatandaşların dikkatini çekti.
Foça ilçesindeki bir sanatevinin açılışı için tören düzenlendi. Yaz boyunca heykel, resim, ebru , oyma , seramik gibi birçok dalda eğitimlerin verileceği Fevzi Yavuz sanatevinin açılışına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Açılış sırasında miniklerde hep beraber resim yaptı. Çocukların yaptığı çalışmaları ve şovaleleri imzalayan Fevzi Yavuz , çocukların sanata yönlendirilmesinin daha mutlu ve umutlu nesiller yetiştirmek için önemli olduğunu söyledi. Yerel yetkililerin açılışa katılarak sanata koşulsuz destek vermelerinden dolayı teşekkürlerini sunan Fevzi Yavuz, merkezde çeşitli eğitimlerin verileceğini kaydetti.
Sanatevi iletişim danışmanı Seçil Sayal da, sanata ve sanatçıya destek olabilmek ve sanatı daha fazla kişiye ulaştırmak için yola yeni çıktıklarını belirtti. Sanatevinin kapılarının yaz boyunca açık olacağını ifade eden Sayal, yerel ve ulusal sanatçılara sergi, çalıştay yapmak için davette de bulundu.
Açılış törenine ayrıca, Foça Kaymakamı Ali Çetin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Cumhuriyet Başsavcısı Ali Öztürk, Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ve sanatçılar katıldı.

Bir yanıt yazın

Top