Buradasınız
Anasayfa > SPOR > Altay’da Doğan Karakuş imzaladı

Altay’da Doğan Karakuş imzaladı

Sosyal Medyada Paylaş

Altay, tecrübeli forvet Doğan Karakuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF 2. Lig’e 4-0’lık Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle başlayan Altay, forvet hattını Doğan Karakuş ile güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, Bandırmaspor’dan Giresunspor’a transfer olan ancak forma şansı bulamayan 24 yaşındaki forvet ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Geçen sezon Bandırmaspor’da 1. Lig’de 27 maçta 7 gol atan Doğan Karakuş, 2. Lig’de şimdiye kadar 102 müsabakada 40 kez rakip fileleri sarstı.
Kendisini Altaylı yapan imzayı Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ile birlikte atan Doğan, “‘İzmir’i ve ligi yakından tanıyorum. Kariyerimde iddiası olan camialar beni her zaman ekstra motive etmiştir. Altay da geçtiğimiz sezon yakaladığı performans ile adı gibi büyüklüğüne yakışır bir başarı yakaladı. Bu başarının yeni sezonda da tekrarlanması için mücadele edeceğiz” dedi.
Doğan’ın yetenek ve kişiliği ile üst liglerden birçok takımın takibinde olduğunu vurgulayan Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ise genç golcünün Altay’ın hedeflerine büyük katkı sağlayacağını dile getirerek, transferin tüm camiaya hayırlı olmasını diledi.
Genç golcü imza töreninin ardından Kahramanmaraş deplasmanı hazırlıklarını sürdüren ekibiyle ilk antrenmanına çıktı.

Bir yanıt yazın

Top