Buradasınız
Anasayfa > ASAYİS > Zihinsel engelli genç Pamucak’ta kayboldu

Zihinsel engelli genç Pamucak’ta kayboldu

Sosyal Medyada Paylaş

İzmir’in Torbalı ilçesinden, ablası ile birlikte Pamucak sahiline gelen zihinsel engelli gençten 4 gündür haber alınamıyor.
Alınan bilgiye göre, dün sabah saatlerinde Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nden ailesi ile birlikte Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Pamucak sahiline gelen Sevilay Gökmen, öğle saatlerinde lavaboya girip çıktığı görülen zihinsel engelli kardeşi Mehmet Örs’ten (24) haber alamadı. Kardeşi Mehmet Örs’ün daha önce de kaybolduğunu, dört gün sonra oldukça bitkin bir halde bulunduğunu ifade eden Sevilay Gökmen, “Dün sabah erken saatte eşim, çocuklarım, yeğenlerim kardeşim Mehmet Örs ile birlikte günübirlik Pamucak sahiline geldik. Sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra sahili gezdik. Daha sonra kardeşimin Pamucak tesislerindeki lavaboya girdiğini gördük. Geç kalınca merak ettik. Gidip baktığımızda kardeşim yoktu. Güvenlik kameralarından kardeşimin tuvaletten çıktığı görünüyor, fakat sahili tamamen aramamıza rağmen kardeşimi bulamadık” dedi.
Kardeşinin zihinsel engelli olduğunu, bu konuda herkesten yardım beklediğini belirten Sevilay Gökmen, şöyle konuştu:
“Kardeşimi görenler mutlaka en yakın karakol veya jandarmaya haber versinler. Kardeşim zihinsel engelli ve dün geceden beri kayıp. Bizler aramaya devam ediyoruz. Ama bu konuda herkesten destek bekliyoruz. Lütfen kardeşimi bir an önce bulalım.”

Bir yanıt yazın

Top