Buradasınız
Anasayfa > YEREL > Yalı Mahallesinde asfalt çalışmaları tamamlandı

Yalı Mahallesinde asfalt çalışmaları tamamlandı

Sosyal Medyada Paylaş

Aliağa Belediyesi, Yalı Mahallesinde büyük bir titizlikle yürüttüğü yol asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Aliağa Belediyesi’nin ilçe genelinde başlattığı dev asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Planlı ve programlı bir şekilde hareket eden belediye ekipleri, asfaltlama işlemlerine ilk olarak başladığı Yalı Mahallesinin yollarını asfaltla kapladı. İZSU, Telekom, GDZ Elektrik, İzmir Gaz ile çeşitli telekomünikasyon firmalarının yaptığı alt yapı çalışmaları nedeniyle gerek araç trafiği, gerekse yaya trafiği için tehlike oluşturan Yalı Mahallesinin cadde ve sokakları hummalı çalışmalar ile sıcak asfalta kavuşturuldu.

Bir günde rekor asfalt
Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğü asfaltlama faaliyetleri ile Yalı Mahallesine bir günde bin 200 ton rekor asfalt döküldü. Çalışmaların tamamında ise Yalı Mahallesine yaklaşık 20 bin ton asfalt serildi.

Yollar modern bir görünüme kavuştu
Mahallenin en önemli ana arterlerinden olan 19 Mayıs ve 23 Nisan Caddeleri ile bu caddelere bağlı sokaklar modern bir görünüme sahip oldu. 19 Mayıs Caddesi, 23 Nisan Caddesi, Şükran Kurdakul Caddesi, Atilla İlhan Caddesi ile bu caddelere bağlı tüm sokaklar asfaltla kaplandı. Sokakların çehresini değiştiren çalışmalar çerçevesinde kullanım ömrü geçmiş bordürlerde yenilendi.

Çalışmalar Kültür Mahallesinde devam ediyor
Yalı Mahallesinde yol sorununu ortadan kaldıran belediye ekipleri, trafiğin yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi ve Namık Kemal Caddesi’ni de elden geçirerek yeniledi. Çalışmalarını Kültür Mahallesine kaydıran ekipler, buradaki çalışmalarını da tamamladıktan sonra belirlenen program çerçevesinde asfaltlama işlemlerini diğer mahallelerde sürdürecek.

Bir yanıt yazın

Top