Buradasınız
Anasayfa > BİLİM VE TEKNOLOJİ > Öz Haber İş’ten PTT başmüdürüne ziyaret

Öz Haber İş’ten PTT başmüdürüne ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Öz Haber İş Sendikası İzmir Şube Başkanlığı’na atanan Sefa Tuğdar, beraberindekiler ile birlikte PTT Başmüdürü Adnan Sert’i makamında ziyaret etti.

Kısa bir süre önce Öz Haber ve İletişim İşçileri Sendikası İzmir Şube Başkanlığı’na yetkili olarak görevlendirilen Sefa Tuğdar, sendikal faaliyetlere başlamadan önce PTT Başmüdürü Adnan Sert’i ziyaret ederek, görevi ve yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Tuğdar, “Kısa bir süre önce Öz Haber ve İletişim İşçileri Sendikası İzmir Şube Başkanlığı’na yetkili olarak görevlendirildik. Bugünde arkadaşlarımızla birlikte Başmüdürümüzü ziyaret edip, çalışmalarımız ve yapacaklarımızla ilgili kendisi ile fikir alışverişinde bulunduk. Sayın başmüdürümüz gayet olumlu bir şekilde her zaman işçinin yanında olduklarını ifada etti. Kendisine misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Tuğdar, sendikal faaliyetlere kısa süre sonra başlayacaklarını belirterek, her zaman işçinin haklarını korumak için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

Top