Buradasınız
Anasayfa > Genel > Karataş, “Aliağa’da MHP’nin Hizmeti Kesintisiz Devam Edecektir”

Karataş, “Aliağa’da MHP’nin Hizmeti Kesintisiz Devam Edecektir”

Sosyal Medyada Paylaş

MHP İzmir İl Başkanı Karataş “Aliağa’da MHP’nin Hizmeti Kesintisiz Devam Edecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı’nda mahalle temsilcileri toplantıları hız kesmeden devam ediyor.

Geride kalan hafta sırasıyla Seferihisar, Bornova ve Konak’taki mahalle temsilcileri buluşmalarının ardından MHP İzmir İl Teşkilatı bu kez Aliağa’da bir araya geldi.

Toplantıya MHP İl Başkanı Necat Karataş, il başkanlık divanı üyeleri ve il yöneticilerinden oluşan bir heyetle katıldı.
Kahvaltılı buluşmada ev sahibi MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan ACAR, Aliağa Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaprak YAŞAR Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin GENCER Meclis üyeleri ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri katılım sağladılar.

İlk sözü alan MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir Yaptıkları faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu Ayrıca yerelde iktidarda oldukları ilçelerini önümüzdeki 2019 yılında da kazanmak için ellerinden gelen hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirtti.

Teşkilat işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı Sayit Şanlı; mahalle temsilcilerinin görev ve sorumluluklarını anlatan bir konuşma yaptı vatandaşla iç içe ve bire bir  temas halinde olması münasebetiyle mahalle temsilciliğinin ne kadar önemli bir görev olduğunu anlattığı konuşmasının sonunda ise salonda bulunan tüm katılımcılardan da 2014 yılında olduğu gibi 2019 yılında da Aliağa Belediyesinin burçlarında var olan üç hilalli bayrağı tekrar dalgalandıracaklarının sözünü aldı.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan ACAR yaptığı konuşmada; Türkiye zor şartlar altında bizler buna kayıtsız kalamayız birlik beraberlik içinde bu sürece azami katkıyı sağlamalıyız, bu süreç ile ilgili duruşumuzu eleştirenlere şunu sormak gerekir. Ülkemiz bir yangın yerine dönmüş. Bu durum da önceliğimiz yangını söndürmek mi yoksa yangını çıkartandan hesap sormak mı olmalıdır? Türkiye’nin bu zor şartlar karşısında bizler Devletimizin bekası noktasında Milli birlik içinde olmamız ve Silahlı Kuvvetlerimize destek olmamız gerekir bizlere de bu yakışır. 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Aliağa ilçemizde tekrar seçileceğimizden kuşkumuz yoktur sizlerden isteğim belediye meclis üyelerini çoğaltıp elimizi güçlendirmenizdir. Bunu herkes iyi bilsin ki gelecekte Türkiye’yi Türk Milliyetçileri yönetecek, yeter ki inanalım birlik beraberlik içerisinde olalım o zaman biz bunun üstesinden geliriz.

MHP İzmir İl Başkanı Necat KARATAŞ Yaptığı konuşmasında; Türkiye ve Türk Milleti bu süreçte ateş çemberinden geçiyor, Ülkemiz gerek yurt içinde gerekse de sınırlarımız göz önüne alındığında kuşatılmış durumda Emperyalist abd’nin sınırsız silah yardımı yaptığı pyd-pkk Suriye’nin kuzeyinde Ülkemize karşı Tehdit oluşturmakta, TSK’nın Afrin’e haklı müdahalesi bu sebeptendir. Ama Türk devleti ve Şanlı Ordumuz bunun üstesinden gelecek ve o bölgeden bölücü unsurları söküp atacaktır.

Devlet adamlığı öngörü sahibi olmayı gerektirir;  MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ beyin 06.Ağustos 2012 de önerdiği (batı ucu Afrin’i ve doğu ucu da kandil’i içine alacak biçimde  tesis edilecek Hilal şeklindeki Güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalı ve icra edilmelidir) teklifi yerine getirilse idi bu gün bu sıkıntılar yaşanmıyor olurdu. Bir taraftan da üç milyonu aşan Suriyeli sığınmacılar orada muhafaza edilir ülkemiz içinde bazı sıkıntılar da yaşanmamış olurdu. Bir taraftan da dünya devletleri oradaki sığınmacıları görmezden gelemez mali yardım yapmak zorunda kalır Türkiye’nin üzerine bu kadar ekonomik yük yüklenmiş olmazdı diye düşünüyorum.

Artık önümüze bakmalıyız ve bu ateş çemberinden çıkmalıyız, bu sebeple Türk Devletinin Türk Milletinin yanındayım diyen her anlayışın Milli birlik ve beraberliğe, Silahlı Kuvvetlerimize desteğe katkı sağlaması Milli Mutabakat içerisinde olması zarureti vardır, bunun tersi Türk ve Türkiye düşmanlığından başkaca bir şey değildir.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ Beyin Başkanlığında 9-10-11 Şubat 2018 Tarihlerinde Antalya’da İl Başkanları ve İlçe Başkanlarından oluşan geniş kapsamlı bir toplantı tertip edilecektir. Bu toplantıda LİDERİMİZ Genel Başkanımız Devlet BAHÇLİ beyin ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçle ilgili diğer taraftan da 18 Mart 2018 Tarihinde yapılacak ve Tarihe not düşecek 12. Olağan MHP Büyük Kurultayıyla ilgili ve 2019 yapılacak Mahalli idareler, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili önemli talimatları olacaktır. Türkiye ve Türk Milletinin geleceği için büyük önem taşıyan bu bilgi ve talimatları Bizlerde Teşkilat Yöneticileri olarak iyi anlayıp algılayıp yerine getireceğiz. Kaldı ki Milliyetçi Hareket Partisi ve LİDERİNİN Türk Devleti Türk Vatanı için ne ifade ettiğinin şuurunda ve bilincindeyiz. İçeride ve dışarıda Türk’e düşmanlık edenlerin ele geçiremediği ve düşüremediği tek Kalenin MHP olduğunun farkındayız. Bu sebeple Antalya kampı büyük önem arz etmektedir, bu toplantıdan sonra Büyük Türk Milletine hizmet yolunda çalışmalarımıza daha da hız vererek 2019 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz, bu noktada siz dava arkadaşlarımıza Türk Milliyetçilerine büyük işler düşecek ama sizlerin ne derece Vatansever, Vatanperver olduğunuzun farkındayız ve sizlere güveniyoruz.

YAŞASIN TÜRK DEVLETİ YAŞASIN TÜRK MİLLETİ.

Kaynak: Karataş, “Aliağa’da MHP’nin Hizmeti Kesintisiz Devam Edecektir”

Bir yanıt yazın

Top