Buradasınız
Anasayfa > ÇEVRE > İzmir’e kuvvetli yağış uyarısı 12 Aralık Pazartesi! Bugün hava nasıl olacak?

İzmir’e kuvvetli yağış uyarısı 12 Aralık Pazartesi! Bugün hava nasıl olacak?

Sosyal Medyada Paylaş
Meteoroloji, başta İzmir olmak üzere Manisa, Aydın ve Muğla illeri için ‘turuncu’ kodlu uyarı verdi. AFAD da kısa mesaj ile sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması konusunda çağrıda bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi’nde yağışların şiddetlenerek artacağını bildirdi.
Meteoroloji, yarın (13 Aralık) kıyı Ege’de çok kuvvetli ( 51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.
İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla illeri için ‘turuncu kod’ uyarısında bulunan kurum, yağışların bu akşam gece saatlerinde etkisini göstermesinin beklendiğini belirterek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, Güney Ege kıyı kesimlerinde küçük çaplı dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Muğla çevreleri ile Aydın kıyılarında yerel kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

 

 

Bir yanıt yazın

Top