Buradasınız
Anasayfa > SAĞLIK > İzmir İl Sağlık Müdürlüğü 13. Travel Turkey İzmir Fuarında

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü 13. Travel Turkey İzmir Fuarında

Sosyal Medyada Paylaş

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü uluslararası turizm alanında önemli bir etkinlik olan 13. Travel Turkey İzmir Fuarında, İlimizdeki sağlık turizmi potansiyeline dikkat çekmek amacıyla stant açtı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İZFAŞ ortaklığında düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı, bu yıl 13’üncü kez kapılarını açtı.  Türkiye’nin çeşitli destinasyonları ile dünyanın farklı coğrafyalarını bir araya getirerek, turizm sektörüne katkı sağlamayı hedefleyen Fuar’da İzmir İl Sağlık Müdürlüğü de alternatif turizm alanlarında yerini aldı.

İl Sağlık Müdürü, Sağlık Müdürlüğü Standını ziyaret etti

Görkemli bir törenle açılışı gerçekleştirilen 13. Travel Turkey İzmir Fuarının ilk gününde İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. M. Burak Öztop Sağlık Müdürlüğü Standını ziyaret etti. Ziyareti sırasında İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, İzmir Defterdarı Birol Özden de kendisine eşlik etti. Op. Dr. M. Burak Öztop stantta görevli personelle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Fuar, 5-7 Aralık tarihleri arasında açık olacak.

43 ülke ve 36 ilden gelen bin 300’e yakın katılımcının yer aldığı Fuar, 5-7 Aralık tarihleri arasında açık olacak. Sağlık Bakanlığının öncelikli hedefleri arasında yer alan Sağlık Turizmini İzmir’de geliştirmek ve İzmir’de sunulan sağlık alanındaki kaliteli hizmetlerin ulusal ve uluslararası tanınırlığını arttırmak amacıyla kurulan İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Standında sağlık turizmi alanında yapılan iş ve işlemler hakkında tanıtıcı, bilgilendirici çalışmalar yapılacak.  

Yerli ve yabancı katılımcılara, yurtdışı bağlantılı aracı kurumlarla iletişime girilmesi hedefleniyor

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü şemsiyesi altında, Sağlık Turizmi Yetki Belgesine sahip kamu ve özel sağlık kuruluşları tarafından sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili yerli ve yabancı katılımcılara ve yurtdışı bağlantılı aracı kurumlarla iletişime girilmesi hedefleniyor. İngilizce ve Türkçe dilinde İzmir’i ve sağlık tesislerini tanıtan filmler yayınlanarak, farklı dillerde hazırlanan broşürler ve çeşitli hediyeler dağıtılacak. İngilizce ve Arapça dillerinde tercümanlık hizmeti verilecek. 

https://izmirism.saglik.gov.tr/…/izmir-il-saglik-mudurlugu-… #izmirsağlıkmüdürlüğü

Bir yanıt yazın

Top