Buradasınız
Anasayfa > ASAYİS > Günal Menemenli Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı

Günal Menemenli Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı

Sosyal Medyada Paylaş
Günal Menemenli Kimdir ÖZGEÇMİŞİ :
24.11.1958 doğumludur. Oto elektrik Tamirciliği, Avcılar Kulübü Bşk. Otobüs İşletmeciliğinden sonra İş hayatına Sigorta Acenteciliği, Foça Otobüsçüler Koop.un uzun yıllar başkanlığını,1986 ile 1988 yılında Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeliği, 1989 ile 1999 yılında Ilıpınar Muhtarlığı, 1999 ile 2004 yılında İl Genel Meclis, 2004 ile 2009 yılında İ.B.B Meclis ve Foça Belediye meclis Üyeliği yapmıştır.
Ayrıca Foça Toplumsal Huzur ve Güvenlik Gönüllüleri Derneği Bşk. Halen ILIPINAR KOKOREÇ işletmeciliği yapmaktadır.
* 1989 seçimlerinde anne-babasının köyü olan Ilıpınar Köy Muhtarlığı’na seçilmesi ile 10 yıllık muhtarlık süresince Foça’nın giriş köyü olan Ilıpınar köyünü Foça ilçesine yakışır görünüm ve yapıya kavuşturarak hizmet vermiş olduğu köyünü birçok yenilikle tanıştırmıştır.
* 1999 yerel seçimlerinde İL GENEL MECLİS ÜYESİ seçilmiş olup 5 yıl süresince Foça, Belde ve köylerine İl Genel Meclis Üyesi olarak birçok bürokratik engellerin aşılması yönünde mücadele vererek hizmet akışının sağlanmasında büyük katkıda bulunmuştur. Foça köylerinin, modern dünyanın teknik özelliklerinden faydalanması yönünde üstün çabalar içerisinde bulunmuştur.
* 2004 seçimlerinde Foça Belediyesi Meclis Üyesi seçilmiş, daha sonra Foça’nın Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil edilmesi ile İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olmuştur. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan seçimler sonunda da 14.11.2005 tarihinde Büyükşehir Belediye Meclisi Esnaf Komisyonu üyesi olarak seçilmiştir. Gerek Foça Esnafına gerekse İzmir Esnafı lehine alınan birçok kararın altına imza atmıştır.
* 12.06.2004 tarihinde Foça Toplumsal Huzur ve Güvenlik Gönüllüleri Derneği başkanı seçilmiş. Bu görevinde gerek ilçe halkımızın güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlamak, gerekse bu ortamı yaratmak gayreti içerisinde olan Emniyet güçlerinin daha iyi şartlarda hizmet vermesi amacı ile Emniyet Müdürlüğü Hizmet binasının yapımında, Emniyet Müdürlüğü araçlarının yenilenmesinde birçok katkı ve girişimde bulunmuştur.
* 27.11.2005 tarihinde yapılan seçim ile Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı seçilmiştir. Görevine ilk başladığı günden itibaren Foça Esnafına yakışır bir Esnaf ve Sanatkarlar Odası oluşturma gayretine girmiş ve seçimler öncesinde vermiş olduğu tüm sözleri iki yıl gibi kısa bir sürede yerine getirmiştir. İlçemizin ihtiyacı olan Ambulans, Oto Kurtarıcısı, Araç Vizesi, Trafik Tescil, Sabıka Kaydı, Motorlu Taşıtlar Vergi Birimi gibi bir çok hizmeti ilçemize kazandırmada gerek bürokratik girişimleriyle gerekse birebir ilişkileriyle ilçemizin vizyonuna katkıda bulunacak bir çok hizmetin oluşmasında Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi olarak imza atmıştır.

Bir yanıt yazın

Top