Buradasınız
Anasayfa > SPOR > Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Yunus Öztürk atandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Yunus Öztürk atandı

Sosyal Medyada Paylaş

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Manisa spor camiasının yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Yunus Öztürk resmen atandı. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın danışmanlığını yapan Öztürk daha önce de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapmıştı.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne geçmiş yıllarda kurumda şube müdürü olarak görev yapan Yunus Öztürk’ün ataması resmi olarak yapıldı. Öztürk’ün Pazartesi günü görevine başlaması bekleniyor.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak resmi atamasının yapıldığına dair yazının bugün kendisine ulaştığını kaydeden Öztürk, Manisa’da hem gençlik adına hem de spor adına güzel işler ortaya koyma gayreti içinde olacağını belirtti.
1980 yılında Manisa’da doğan Öztürk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi BESYO Antrenörlük Bölümü mezunu. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde bir süre antrenörlük yapan Öztürk daha sonra Manisa Belediyesinde Özel Kalem Müdürlüğü ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Yaklaşık 2 sene boyunca Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Öztürk son 6 yıldır da AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın danışmanlığını yapıyordu. Öztürk, evli ve 2 çocuk babası.

Bir yanıt yazın

Top