Buradasınız
Anasayfa > Genel > FOÇA’ LI KARDEŞLERDEN FARKINDALIK

FOÇA’ LI KARDEŞLERDEN FARKINDALIK

Sosyal Medyada Paylaş

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Atık Pillerin Toplanması Kampanyası küresel salgın nedeniyle gecikmeli başladı. Salgın önlemleri kapsamında bu yıl Büyükşehir Belediyesi’nin önüne pil toplama standı kurulmadı,atık piller ilçe belediyelerince toplandı. Kampanya 26 Haziran’ da sona erdi.

İlçe belediyeleri tarafından toplanan atık piller “çocuklar”, “Gençler”, “Yetişkinler”, “Anaokulları”, “Muhtarlıklar”, “İlçe Belediyeleri”, “Bizim Ev Aile çocuk Gençlik Destek Merkezi” olmak üzere yedi kategoride değerlendirilecek.

 

Baba Kudret Yüksel ” Atık pillerin içerdikleri kimyasal maddeler çevrenin kirlenmesine yol açabilmektedir.Bu bakımdan atık pillerin geri dönüşüme katılması çevremiz ve geleceğimiz için büyük önem arz etmektedir.Foça’ lı Kaan ve Kerem Çağatay Yüksel kardeşler olarak pillerin toplanması konusunda 192 kilo pil toplayarak destek verdik “.

Kaan ve Kerem Çağatay Yüksel kardeşler ” Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakabilmek ve ekonomimize destek olmak için pillerin toplanması konusunda farkındalık sağladık ve ödül için iddialıyız “.

Bir yanıt yazın

Top