Buradasınız
Anasayfa > ASAYİS > FOÇA BELEDİYE BAŞKANI’NIN 7.5 YIL HAPSİNİN İSTENDİĞİ DAVADA DURUŞMA 27 KASIMA ERTELENDİ

FOÇA BELEDİYE BAŞKANI’NIN 7.5 YIL HAPSİNİN İSTENDİĞİ DAVADA DURUŞMA 27 KASIMA ERTELENDİ

Sosyal Medyada Paylaş

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün ‘silahla kasten yaralamaya azmettirme’ suçundan 7,5 yıla kadar hapis cezasının istendiği davada duruşma 27 Kasım 2020 tarihine ertelendi.

Erteleme depremden etkilenen İzmir Adliye Binası’nda çalışmaların devam etmesi nedeniyle yapıldı. İzmir’de, Deniz Camgöz liderliğindeki suç örgütü yapılanmasına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamenin görüldüğü davada ilk duruşma 10 Ağustos 2020 tarihinde yapılmıştı.

Bu duruşmada mağdur olarak ifade veren Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz hakkında savcılık ek iddianame hazırlayarak Manav İsmail K.’ye düzenlenen saldırıyla ilgili olarak ‘vücutta kemik kırığı oluşturacak nitelikte silahla kasten yaralamaya azmettirme’ suçundan 7,5 yıla kadar hapis cezası ‘ istemişti.İlk duruşmanın ardından dava dosyasındaki eksiklerin tamamlanması için yeni duruşma tarihi 13 Kasım 2020 olarak belirlenmişti.

Ancak depremden etkilenen İzmir Adliye Sarayı’ndaki onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle duruşma yapılamadı. Mahkeme heyetinin duruşmayı 27 Kasım 2020 tarihine ertelediği açıklandı.

Seyfi GÜL

Bir yanıt yazın

Top