Buradasınız
Anasayfa > YEREL > Esnaf ve sanatkarlar iftar yemeğinde buluştu

Esnaf ve sanatkarlar iftar yemeğinde buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği, Ramazan ayı nedeniyle her sene olduğu gibi bu yılda İzmir ve ilçelerinde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları iftar yemeğinde bir araya getirdi.
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği, esnaf ve sanatkarları iftarda buluşturdu. Bir otelde düzenlenen iftarda, buluşan üyeler, hem birlikte orucunu açtı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkan Vekili ve İzmir Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, katılımcılara teşekkür etti. İftar yemeğinin bir kaynaşma yemeği olduğunu ifade eden Hünü, bu birliktelik ve beraberliğin artarak devam etmesini dilediğini belirtti. Hünü, “Ramazan ayının bir özelliğinin de paylaşımcılığı ve birlikteliği kuvvetlendirerek bunu hayatımızın her alanına yayması olduğunu ve bu mübarek ayın hanelerimize bereket, gönül dünyamıza huzur toplumumuza birlik ve dirlik getirmesini, bir paylaşma mevsimi olarak tüm güzelliklerin yüreği yaralı insanlarla paylaşıldığı bir ay olması dileğiyle Ramazan ayınızını tebrik ediyor, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini yüce Allah’ten niyaz ediyorum” dedi.
Programa ayrıca, irliğe bağlı kooperatif başkanları, İzmir Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ile Türkiye Halk Bankası 1. ve 2. bölge koordinatörlükleri başta olmak üzere, çok sayıda banka müdürü ile esnaf ve sanatkarlar katıldı.

Bir yanıt yazın

Top