Buradasınız
Anasayfa > DEMİRCİ SÖĞÜTCÜK’DE YENİ YAPILAN CAMİİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ ADİL AKA > DEMİRCİ SÖĞÜTCÜK’DE YENİ YAPILAN CAMİİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ ADİL AKA

DEMİRCİ SÖĞÜTCÜK’DE YENİ YAPILAN CAMİİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ ADİL AKA

Sosyal Medyada Paylaş
ADİL AKA
ADİL AKA

Manisa’nın Demirci ilçesinde Söğütcük mahallesinde vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Harmanyeri camii, dualar eşliğinde törenle ibadete açıldı.Yapımına 1.5 yıl önce başlanan cami hakkında bilgi veren Söğütcük mahallesi Muhtarı Mustafa Çiftci,”Camimiz hayırsever vatandaşlarımız tarafından 1 trilyon 750 bin tl’ye maloldu. Bu vesile ile mahallemizde hıdrellez hayrı da yaptık. Uzaktan yakından programımıza teşrif eden misafirlerimize çok teşekkür ediyorum”dedi.

Tören, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye birinci Numan Akbaş’ın Kuran-ı Kerim okuması ile başladı. Isparta E. Müftüsü İsmail Öncel’in sohbeti ile devam etti. Demirci Müftüsü İbrahim Sağlam da bir konuşma yaparak günün anlam ve önemini anlattı. İzmir Hidayet Semazen Grubunun semah gösterisi ilgiyle izlendi. Yapılan duanın ardından kurdele kesilerek cami ibadete açıldı.

Çorba, kuru fasulye, tas kebabı, keşkek, helva, komposto ve turşudan oluşan menü istanbul escort misafirlere ikram edildi. Cami açılış ve hıdrellez etkinliğine Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Müftü İbrahim Sağlam, Isparta E. Müftüsü İsmail Öncel, muhtarlar, din görevlileri ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Top