Buradasınız
Anasayfa > SPOR > Cüneyt Biçer: “Bu şampiyonluk yukarı doğru çıkışın başlangıcı olacaktır”

Cüneyt Biçer: “Bu şampiyonluk yukarı doğru çıkışın başlangıcı olacaktır”

Sosyal Medyada Paylaş

Play-Off’ta şampiyon olarak 2. Lig’e çıkan Altay’ın teknik direktörü Cüneyt Biçer, “103 yıllık önemli bir camiayız. Umarım bu şampiyonluk yukarı doğru çıkışın başlangıcı olacaktır” dedi.
Spor Toto 3. Lig Play-Off final maçında Kocaelispor’u penaltılarla geçip şampiyon olan Altay’da Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve futbolcular düzenlenen medya gününde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Altay Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’ndeki etkinlikte konuşan Altay Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, sezon boyunca yaşadıkları gerginlikleri ve sıkıntıları şampiyonlukla birlikte unuttuklarını kaydetti.
2. Lig’e çıkmak için son maça kadar mücadele ettiklerini ifade eden başarılı teknik adam, “Uzun ve yorucu yolculuğun sonu güzel ve bizler adına mutluluk verici bitti. Şampiyonluğu, uzunca bir süredir durgunluk dönemi yaşayan çınarın canlanması olarak düşünüyorum. 103 yıllık önemli bir camiayız. Umarım bu şampiyonluk yukarı doğru çıkışın başlangıcı olacaktır” dedi.
Futbolculuk kariyerine Altay’da başladığını da hatırlatan Biçer, Antalya’daki final maçından sonra oradaki taraftarlarla şampiyonluğu kutladıklarını ancak İzmir’de kutlama yapamadıklarını ifade ederek, “Çorum Belediyespor maçında yaşanan olaylar nedeniyle emniyet buna izin vermedi. Mutlu olmak isterdik. Çorum Belediyespor maçında tüm İzmir oradaydı, bu kutlamalar bugün olsaydı yine tüm İzmir orada olacaktı. İzmir camiası bu kutlamaları hak ediyor” diye konuştu.

Murat Uluç: “Zor bir sezondu”
Altay’ın kaptanı Murat Uluç ise sezon başında şampiyonluğa aday bir takım kurduklarını aktararak, “Herkesin inandığı bir takım olduk. Burada iyi bir aile ortamı oluşturduk. Başarının yolu buradan geçiyor. Zor geçen bir sezon oldu benim açımdan. Final maçında penaltı kaçırdım, penaltılarda golü attım. Büyük Altay’ımızın en iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

Top