Buradasınız
Anasayfa > ASAYİS > Cinayet davasında 1 tutuklama

Cinayet davasında 1 tutuklama

Sosyal Medyada Paylaş

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen cinayet olayının şüphelisi 2 şahıstan biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şahısların cinayette kullanılan tabancayı İzmir’de bir bölgeye attıkları öğrenildi.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 11 Ekim Çarşamba akşam saatlerinde meydana gelen olayda tabanca ile vurulan 40 yaşındaki Sercan Sönmez’in cesedi 12 Ekim Perşembe günü Turgutlu Ovası Alacalı mevkinde bulunmuştu. Jandarma ekipleri olay yerinde incelemeleri sürdürürken olayın şüphelisi Ö.A. ve İ.A. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan Ö.A. ve İ.A. jandarma ekiplerinin sorgusunun ardından Turgutlu Adliyesine sevk edildi. Adliyede savcılık soruşturmasının ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen Ö.A. ve İ.A. hakim karşısına çıktı. Ö.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken İ.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheli şahısların aynı zamanda amca oğlu olduklarını öğrenildi. Cinayetin neden işlendiği ise henüz netlik kazanmadı.
Öte yandan cinayette kullanılan ve İzmir’de bir bölgeye atılan silahın şahısların jandarma ekiplerine yer göstermesiyle ele geçirildiği öğrenildi.
Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bir yanıt yazın

Top