Buradasınız
Anasayfa > Genel > CHP’de şok: Kendini ilçe binasına zincirledi

CHP’de şok: Kendini ilçe binasına zincirledi

Sosyal Medyada Paylaş

CHP Çiğli’de gençlik kollarında 8 yöneticinin istifası ile gençlik kolu başkanı Erkan Ceylan ve yönetiminin düşmesi üzerine hareketli günler yaşanıyor.

Sosyal medyada konuyla ilgili çokça tartışma yaşanırken bugün ise şok bir olay yaşandı. Düşürülen gençlik kolları başkanı Erkan Ceylan’ın babası Divane Ceylan kendini ilçe binasına zincirledi.

Çiğli’de geçtiğimiz hafta gündeme gelen istifa depreminin yankıları devam ediyor. Gençlik kolu başkanı Erkan Ceylan’ın babası Divane Ceylan kendini ilçe binasının kapısına zincirleyerek “Hak, hukuk, adalet” sloganı attı. Ceylan “Oğluma kumpas kurdular. Bu olayın arkasında ilçe yönetimi var” ifadelerini kullandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalıştığı öğrenilen Ceylan eylemini sürdürürken 10 kadar ilçe yöneticisi binada mahsur kaldı.

Divane Ceylan’ın eylemini sonlandırmaması üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerine çağırıldı. İtfaiye ekibinin zinciri kesmesiyle eylem sonlandırıldı.Divane Ceylan’ın eylemin ardından gördüğü ilçe yöneticilerine “şerefsizler” diye bağırdığı öğrenildi.Konunun il başkanlığına intikal ettirildiği de öğrenildi.

2ea5a0d2-58a7-42cd-af42-d8b935db01b2.jpeg:

Kaynak: CHP’de şok: Kendini ilçe binasına zincirledi

Bir yanıt yazın

Top