Buradasınız
Anasayfa > Genel > Cengiz Kurtoğlu Manisalı hayranlarıyla buluştu

Cengiz Kurtoğlu Manisalı hayranlarıyla buluştu

Sosyal Medyada Paylaş

Fantezi müziğinin sevilen şarkıcılarından Cengiz Kurtoğlu, Manisa’nın Selendi ilçesinde hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu, Selendi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılında geleneksel 22. Kültür ve Cirit Festivali kapsamında Selendi’de sahne aldı. Fantezi müziğinin öncü sanatçılarından Cengiz Kurtoğlu, 1990 yılları Selendililere geri getirdi. Belediye Kent Meydanında sahne alan Cengiz Kurtoğlu, 2 saat boyunca dillerden düşmeyen parçalarını Selendililer için seslendirdi. Havai fişek gösterileri altında yapılan konserde Selendililer Cengiz Kurtoğlu’nun şarkılarına eşlik etti. Cengiz Kurtoğlu da Selendililere teşekkür ederek Manisa’nın fahri hemşehrisi olmak istediğini belirtti. Gecenin sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş Cengiz Kurtoğlu’na hediyeler verdi.
Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sahnede Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş’a da doğum günü sürprizi yaptı. Başkan Ergün tarafından sahneye getirilen pasta, Cengiz Kurtoğlu ve ekibinin ’İyi ki doğdun Başkan’ şarkısı ve 10. Yıl Marşının ardından Başkan Savaş tarafından kesilerek katılımcılara ikram edildi.
Konseri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve çok sayıda dinleyici katıldı.

Bir yanıt yazın

Top