Buradasınız
Anasayfa > SPOR > Bostanlıspor’a 2023’ün ilk şampiyonlukları geldi

Bostanlıspor’a 2023’ün ilk şampiyonlukları geldi

Sosyal Medyada Paylaş

Bostanlıspor muaythai’de şampiyonlukları bıraktığı yerden devam ediyor… Geride kalan yılı sayısız şampiyonlukla geçen Bostanlıspor’un muaythai sporcuları 2023 yılının ilk şampiyonluklarını getirdi.

Türkiye Şampiyonası İl Seçmeleri’nda 4 sporcusu ile mücadele eden Bostanlıspor 3 şampiyonluk, bir üçüncülük elde etti.Atatürk Stadı Boks Salonunda iki gün süren şampiyonada Bostanlıspor’a ilk şampiyonluk Yıldızlar 46 kiloda Tarık Ziya Şenaras ile geldi.

Minikler 40 kiloda Mustafa Yaşar Atik kürsünün en üst basamağına çıkarak, ikinci altın madalyayı kazandı. Üst genç erkeklerde 63,5 kiloda mücadele eden Nusret Gökmen Başay da rakiplerini yenerek 3. Şampiyonluğu elde eden Bostanlısporlu oldu.Yıldız erkekler 48 kiloda Abdullah Şeker üçüncü olarak bronz madalya elde etti.

Bostanlıspor muaythai antrenörü Aytaç Uyanıker, üç şampiyonluk elde etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Uyanıker, Abdullah Şeker’in sakatlığı sonrası uzun aradan sonra gelen 3.lüğünün bile başarı olduğunu ifade ederek, “4 sporcu ile katıldık. Ve başarıya ulaştık. Şimdi hedef Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonluğu” dedi.

BOSTANLISPORGençlik Spor Kulübü DerneğiBostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri
Cengiz Kocatoros Sokağı Bostanlı/KARŞIYAKA-İzmirTel: (0-544) 7 35 1912

Bir yanıt yazın

Top