Buradasınız
Anasayfa > Genel > Bayraklı’da spor kursları ara vermeden sürüyor

Bayraklı’da spor kursları ara vermeden sürüyor

Sosyal Medyada Paylaş

Bayraklı Belediyesi 7’den 70’e herkese spor yaptırmaya devam ederken, yaz döneminde yoğun ilgi gören spor kurslarının kış döneminde de süreceği bildirildi.
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün ’Herkese Spor Yaptırıyoruz’ projesi kapsamında açtığı spor okulları yılın 12 ayı ilgi görüyor. Kış döneminde; futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, güreş, cimnastik, bale, limbering, sağlıklı yaşam sporu, dağcılık ve doğa sporları, kick boks, zumba, zumba kids, aerobik, pilates ve masa tenisi olmak üzere toplamda 16 branşta açılan okullar her yaş grubuna hitap ediyor.
Spor okulları kayıtları için (0232) 371 23 00 telefon numarasından bilgi alınabileceği ifade edilirken, kayıt için iki fotoğraf ve kimlik fotokopisi isteniyor. Yine, kursiyerlerin branşlarına göre Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu, İhsan Alyanak Kültür Merkezi Spor Salonu, Onur Mahallesi Amfi Tiyatro Kültür Merkezi Spor Salonu, Şehit Ümit Boz Tesisleri ve Mansuroğlu halı sahasında kurs göreceği ifade edilirken, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğa spor yaptıracaklarını kaydetti. Karabağ, “16 farklı branşta okulumuz olacak. Geleceğimiz olan çocuklarımızın spor sayesinde kötü alışkanlıklardan da uzak duracağına inanıyoruz. İlçemize çok sayıda spor tesisi kazandırdık ve buraların aktif olarak kullanılması Bayraklı’da spora verilen önemin de göstergesi oluyor. Spora yaptığımız yatırım beraberinde sportif başarıları getiriyor. Belediye olarak spora ve sporcuya elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

Top