Buradasınız
Anasayfa > YEREL > Alaçatı’da sörfçüler Koruncuklar için yarışacak

Alaçatı’da sörfçüler Koruncuklar için yarışacak

Sosyal Medyada Paylaş

İzmir’in Çeşme ilçesindeki Alaçatı’da, bu yıl ikincisi düzenlenen Koruncuk Sörf Festivalinin bağışları, Türkiye’nin ikinci çocuk köyü Urla Koruncukköy’e aktarılacak.
Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına her yıl düzenlenmesi planlanan ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Koruncuk Sörf Festivali, 12 – 13 Ağustos tarihlerinde, 10.00-20.00 saatleri arasında, Çağla Kubat Alaçatı Windsurf Akademy’de gerçekleşecek. Gençleri spora özendirmenin yanı sıra sosyal sorumluluk duygularını da geliştirmek için düzenlenen festival, eylül ayında açılması planlanan Türkiye’nin ikinci çocuk köyü Urla Koruncukköy’e katkı sağlayacak. Sörf festivalinde sporcular, 13 yaş altı, 15 yaş altı, 17 yaş altı ve 21 yaş altı, kızlar ve erkekler olmak üzere toplam sekiz kategoride yarışacak. Sörf Festivaline seyirci olarak gelenler de 50 TL bağış yaparak sahip olacakları Koruncuk bileklikleri ile gün boyu içerideki ikramlardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. 6 yaş ve altı çocuklar için bağış gerekmediği de bildirildi.
Tüm katılanlara madalya, her kategorinin birincilerine Casio G-Shock’tan saat ödülü ve yine her kategoride ilk üç dereceye girenlere kupa verilecek festivalde, ödül töreninin sunuculuğunu Saba Tümer üstlenecek. Egemedya da festivalin ana sponsoru olurken, festival boyunca yarışlar dışında farklı spor aktiviteleri de planlandı.
Etkinliğe kayıt tarihi için son gün ise 11 Ağustos Cuma 16:00’ya kadar http://koruncuksurffest.com adresinden yapıldığı, kaydını yaptıranların 11 Ağustos Cuma günü yine 16.00’ya kadar Çağla Kubat Windsurf Academy’den yarışçı kitlerini almalarının zorunlu olduğu duyuruldu. Öte yandan, sörf İçin katılım bedelinin 155 TL, ek yarış ücretlerinin de 50 TL olduğu kaydedildi.

Bir yanıt yazın

Top