Buradasınız
Anasayfa > POLİTİKA > Zeybekci için yeni film! İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yayınlandı

Zeybekci için yeni film! İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yayınlandı

Sosyal Medyada Paylaş

İzmir’den görüntülere yer verilen videoda Zeybekci, “Sevdamızı İzmir’e ispat etmeye, İzmir’in kalbine girmeye geldik. Önce gönülleri ihya sonra da İzmirimizi imar edeceğiz.” sözleri dikkat çekti.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci bir yandan İzmir’i sokak sokak gezip yerel seçim çalışmalarını sürdürüken, diğer yandan da sosyal medya ekibi de sosyal medyadan çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

Zeybekci için hazırlanan video İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yayınladı.

İzmir’den görüntülere yer verilen videoda Zeybekci, “İzmir, ey güzel İzmir! Güzelsin asil duruşlu, medenisin hoşgörülü, olduğun gibi içli dışlı, güzel İzmir sana geldim. Sevdamızı İzmir’e ispat etmeye, İzmir’in kalbine girmeye geldik. Önce gönülleri ihya sonra da İzmirimizi imar edeceğiz.” ifadelerini kullanıyor.

Zeybekci sözlerini, “Yunusu’un dediği gibi; ‘Biz gönüller yapmaya geldik.’ Biz yollar, köprüler, tüneller, metrolar, tramvaylar, altyapı-üstyapı yapmadan önce, önce gönülleri yapacağız. İzmir’i almaya değil, Kendimizi İzmir’e vermeye geldik.” diye bitiriyor.

Kaynak: Zeybekci için yeni film! İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yayınlandı

Bir yanıt yazın

Top