Buradasınız
Anasayfa > MAGAZİN > Üzüm bağlarından tenor sesleri yankılanacak

Üzüm bağlarından tenor sesleri yankılanacak

Sosyal Medyada Paylaş

Üzümün başkenti Alaşehir’in Bağ Bozumu Gecesi ilginç bir gösteriye ev sahipliği yapacak. Alaşehir’in uçsuz bucaksız üzüm bağlarında dünyaca ünlü opera sanatçıları Hakan Aysev ve Levent Gündüz’ün vereceği konserde şair ve yazar Sunay Akın da benzersiz anlatımıyla farklı bir gösteriye imza atmaya hazırlanıyor. Sadık Doğrusöz Bağ Evi’nde, 6 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek gece, Alaşehir Belediyesi’nin ‘Âlâ Akşamlar’ etkinlikleri kapsamında düzenlenecek.
Uçsuz bucaksız bağlarıyla Türkiye’nin en büyük üzüm rekoltesine ve çeşitliliğe sahip ilçesi olan Alaşehir, her geçen gün gelişip büyürken bir dünya markası olma vizyonuyla ilerliyor. Üzümkent Alaşehir, Alaşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Âlâ Akşamlar” etkinlikleri kapsamında şimdi de Bağ Bozumu Gecesi’ni hayata geçiriyor.
Yemyeşil bir üzüm denizinin ortasındaki Sadık Doğrusöz bağ evinin bahçesinde, 6 Eylül Çarşamba günü saat 19.00-23.30’da gerçekleştirilecek olan gecede; şair, yazar, araştırmacı ve doğasever Sunay Akın’ın benzersiz anlatımıyla yapacağı gösteri, dünyaca ünlü opera sanatçıları Hakan Aysev ve Levent Gündüz ikilisinin eşsiz konseri ile devam edecek.
Türkiye’nin en büyük üzüm ihracatçısı olan Alaşehir, bağcı ve diş hekimi Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın liderliğinde markalaşma hedefine hızla ilerliyor. Hizmet verdiği Alaşehir’e bir CEO gözüyle bakıp çalışmalarını bu yaklaşımla yürüten Başkan Karaçoban, “Ülkemizin en geniş kapsamlı bağlarından önce tüm Türkiye’ye, sonra da dünyaya yayılmasını arzuladığımız bir hayalimiz var. Bu hayali gerçek kılmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bizim heyecanımız bu ‘âlâ’ şehrin değişimini ve gelişimini sürekli kılmaktır” açıklamasında bulundu.

Bir yanıt yazın

Top