Buradasınız
Anasayfa > POLİTİKA > Ortaca MHP’de 100 kişi istifa etti

Ortaca MHP’de 100 kişi istifa etti

Sosyal Medyada Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca teşkilatına üye 100 kişilik grup, Meral Akşener liderliğindeki yeni oluşuma katılmak için partilerinden istifa etti.
Ortaca MHP eski İlçe Başkanı Mehmet Akçil, Ortaca MHP eski belediye başkan adayı Kazım Aysel, eski kadın kolları başkanı Meliha Maraşlı ve son seçilmiş eski ilçe Başkanı Sadık Gün’ün aralarında bulunduğu grup, Ortaca Kent Konseyi salonunda toplandı. Grup adına istifa açıklamasını eski ilçe Başkanı Sadık Gün yaptı.
Ortaca, eski İlçe Başkanı Sadık Gün açıklamayı okurken tüylerinin diken diken olduğunu belirterek, “Arkadaşlar MHP’den istifa açıklamamızı okurken tüylerim diken diken oldu. Biz bu noktaya kendimiz gelmedik. Bizler yani bu salonda bulunan tüm arkadaşlarımız MHP ne her zaman gönül vermiş ve başarısı için çalışmış kişileriz. Bundan sonra da Meral Akşener başkanımızın yanında yer alarak yolumuza devam edeceğiz. Kimseyle bir sorunumuz yoktur ve bundan sonrada olmayacaktır. Kötü sözlere hiçbir cevap vermeyeceğiz yolumuza bakacağız. Hepimiz için hayırlısı olsun” dedi.

Bir yanıt yazın

Top