Buradasınız
Anasayfa > Genel > Nazilli Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı

Nazilli Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı

Sosyal Medyada Paylaş

Nazilli Belediye Meclisinin Ekim ayı olağan toplantısı Belediye Meclis Salonunda yapıldı.
Belediye Meclisi Ekim 2017 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek başkanlığında yapıldı. 4 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında, 2018 Yılı Bütçe Tasarısının 24/10/2017 Salı günü saat 18.00’de Belediye Meclisinde görüşülmek üzere Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 27.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonuna sevki oybirliği ile kabul edildi.
Meclis gündeminin 2. Maddesinde Meclis üyelerince bu konuda yapılan görüşmeler sonucunda; Kestel Mahallesi 944 parselde kayıtlı 4.933,00m²’lik arsa nitelikli taşınmazın üzerine 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18.maddesinin (j) bendi gereği yap-işlet-devret modeli ile tesis yapılması hususunun Plan ve Bütçe Komisyonuna sevki oybirliği ile kabul edildi.
Meclis toplantısında, Karaçay Mahallesi imar planına göre bir kısmı yol güzergâhında bir kısmı konut adasında kalan tapunun 785 ada 7-8-17 ve 18 nolu parsellerin yapılacak olan Nazkent Konutları, Kat Karşılığı Takas, Satın alma ve Satış Kapsamında işlemlerin yapılabilmesi için 5 Yıllık İmar Programına ek olarak 2017 yılı yatırım programı dilimine ilave edilmesi hakkındaki İmar Komisyon Raporu Meclis Üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi
Meclisin son gündem maddesinde, İlçemiz Sümer Mahallesi imar planına göre bir kısmı yol güzergahında bir kısmı konut adasında kalan tapunun 1 ada 1-2 ve 45 nolu parsellerin yapılacak olan Nazkent Konutları, Kat Karşılığı Takas, Satın alma ve Satış Kapsamında işlemlerin yapılabilmesi için 5 Yıllık İmar Programına ek olarak 2017 yılı yatırım programı dilimine ilave edilmesi hakkındaki İmar Komisyon Raporu oybirliği ile kabul edildi.

Bir yanıt yazın

Top