Buradasınız
Anasayfa > POLİTİKA > Meral Akşener İzmir’de halka seslendi

Meral Akşener İzmir’de halka seslendi

Sosyal Medyada Paylaş

MHP’den ihraç edilen isim Meral Akşener, referandumda “hayır” kampanyası kapsamında İzmir Gündoğdu Meydanı’nda kendisini destekleyenlere seslendi.
MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, Gündoğdu Meydanı’nda halka seslendi. Alanda sık sık İzmir Marşı çalındı. Akşener’in “Bariyerleri açın çünkü bizi birbirimizden ayıracak bariyere gerek yok ki. Lütfen açın. Özellikle de kadınları alın” sözleri üzerine bariyerler açıldı ve kendisini destekleyenler sahnenin önüne kadar geldi. Akşener ayrıca, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den bahsettiği sırada yuhalama sesleri gelince yuhalayanları susturarak, Türkiye’de saygılı bir dile ihtiyaç olduğunu vurguladı. Akşener, “Türkiye’nin kardeşliğe, birbirinin yanında durmaya ihtiyacı var. Bizi ayrıştıranlara, düşmanlaştıranlara, düşmanlık dilini kullananlara en büyük cevap 16 Nisan’da ‘hayır’ demek olacak. Biz bu ülkenin yorulduğunu görüyoruz. Bu ülkenin insanlarının kardeşlik hukukunun yerle bir edildiğini görüyoruz. Millet yoruldu. Millet bıktı. Dolayısıyla seviyeli bir dile, saygılı bir dile ihtiyaç var. Biz saygılı insanlarız. Onun için kötü söz söylemeyeceğiz. Biz sadece 16 Nisan günü sandıklara gideceğiz, ‘hayır’ diyeceğiz. 17 Nisan sabahı bambaşka bir Türkiye’de ayağa kalkacağız” diye konuştu.

“İyileştirdiniz”
Akşener, “Aziz İzmirliler, güzel İzmirliler; bu meydanda bir yıl aradan sonra karşınıza gelmiş bir kadını yeniden ağırlıyorsunuz. Allah bugünleri nasip ettiği için binlerce şükürler olsun. Hasta hasta gelmiştim, iyileştirdiniz beni. Ateşim vardı, düşürdünüz ateşimi. Yetim Atatürk’ü bağrına basan İzmir, onun ilkelerini, onun kurduğu cumhuriyetin değerlerini yaşatan, arkasında duran İzmir, Allah senden razı olsun” ifadelerini kullandı.
Akşener, miting öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

Top