Buradasınız
Anasayfa > SATILIK KİRALIK EMLAK İŞ İLANLARI > Lüleburgaz’da konut fiyatları artıyor!

Lüleburgaz’da konut fiyatları artıyor!

Sosyal Medyada Paylaş

 

Lüleburgaz, Marmara Bölgesi’nde yer alan Kırklareli’nin en kabalık aynı zamanda en gelişmiş ilçesi olarak dikkat çekiyor.

Lüleburgaz’ın doğusunda Tekirdağ’ın Çorlu ile Saray ilçeleri, batısında Babaeski ilçesi, kuzeyinde Kırklareli Pınarhisar ilçesi, güneyinde ise Tekirdağ şehrinin Muratlı ve Hayrabolu ve ilçeleri bulunuyor. Ekonomisi tarım, hayvancılık ve sanayiye dayalı olan Lüleburgaz’da toplam 33 mahalle yer alıyor. Anadolu ve Balkanlar’ı birleştirici konumda olan Trakya Bölgesi’ndeki Lüleburgaz’ın, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ilçeyi ön plana çıkarıyor.

Lüleburgaz ulaşım imkânları ile dikkat çekiyor!

İstanbul gibi büyük bir şehre yakınlığı, E-5 ve TEM otoyol bağlantıları, liman ve hızlı tren projesi bölgenin başlıca avantajları arasında geliyor. “Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren” hattı, İstanbul Halkalı’dan kalkarak, Tekirdağ, Kırklareli illerinden geçecek ve Edirne Kapıkule’ye ulaşacak. Halkalı Kapıkule hızlı tren güzergâhındaki yerler şöyle; Halkalı, Ispartakule, Siding (Çatalca) Çerkezköy, Çerkezköy Yük, Büyükkarıştıran, Lüleburgaz, Babaeski, Siding (Havsa), Edirne ve Kapıkule. Hızlı tren projesinin tamamlanmasıyla beraber Lüleburgaz’ın cazibe merkezi olması bekleniyor.

Bölgedeki ulaşım projeleri emlak fiyatlarını yakından etkiliyor. Yeni projelerin artış gösterdiği Kırklareli’nin dikkat çeken ilçesi Lüleburgaz’da ulaşım projeleri ile birlikte konut fiyatlarının artması bekleniyor. Peki, Lüleburgaz satılık daire fiyatları son bir yılda ne kadar arttı? Lüleburgaz satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Lüleburgaz emlak piyasasına dair önemli bilgiler…

Lüleburgaz satılık daire fiyatları son bir yılda yüzde 2 arttı!

Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Lüleburgaz satılık konut piyasasında son bir yılda satılık konut fiyatları yüzde 2 artış gösterirken, Kırklareli’de yüzde 1.58 oldu. İlçede ortalama konut metrekare fiyatları 1.726 TL, Kırklareli şehrinde 1.609 TL oldu. 2018 yılı emlak endeksi ve bölge raporunda Lüleburgaz satılık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için, 129 bin 482 TL ile 215 bin 800 TL arasında değişirken, ortalama konut satış fiyatı 172 bin 642 TL olarak gösteriliyor. Kırklareli’de ise satın alınan 100 metrekarelik bir dairenin fiyatı ise 120 bin 700 TL ile 201 bin 200 TL aralığındayken, ortalama konut satış fiyatı 160 bin 933 TL olarak ölçümleniyor. Lüleburgaz’da konut yatırım geri dönüşüm süresi 21, Kırklareli’de ise 16 yılı buluyor.

Lüleburgaz kiralık daire fiyatları ne kadar?

Lüleburgaz satılık daire fiyatlarının yanı sıra kiralık daire fiyatları da gayrimenkul yatırımcılarının ilgi odağında. Zingat.com Bölge Raporu verilerine göre, Lüleburgaz kiralık ev fiyatı ortalama 100 metrekare için minimum 527 TL, maksimum 878 TL arasında değişirken, ortalama kira fiyatı 702 TL olarak gösteriliyor.

  1. Kırklareli’nin en gelişmiş ilçesi Lüleburgaz’da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyorsanız, tüm Lüleburgaz satılık daireler için tıklayın!

 

Bir yanıt yazın

Top