Buradasınız
Anasayfa > YEREL > Datça jandarması denetimlerine aralıksız devam ediyor

Datça jandarması denetimlerine aralıksız devam ediyor

Sosyal Medyada Paylaş

Datça Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince sürücü ve yolculara yönelik denetimlere aralıksız olarak devam ediliyor.
Denetimler Datça ilçesindeki tüm yol güzergâhlarında yapılan denetimlerde jandarma trafik ekiplerine motorize ekipler de destek verdi. Denetimlerin tüm yurt genelinde eş zamanlı olarak uygulandığı öğrenildi.
İçişleri Bakanlığının terörle mücadeleden sonra ikinci önceliği olan trafik kazalarının azaltılması, can ve mal kaybının minimum seviyeye indirilmesi için başlattığı seferberlik karşısında vatandaşların yüksek oranda olumlu geri bildirimde bulunduğu, uygulamaların kendi yararlarına olduğu ve emniyet kemeri uygulamasını memnuniyet verici olarak karşıladıkları ve Jandarma trafik ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederken denetimlerde 95 TL idari para cezası uygulanan sürücülerin bile Jandarma trafik ekiplerinin yanında olduklarının görülmesi memnuniyet verici olarak karşılandı.
Trafik ekipleri emniyet kemeri takan sürücülere teşekkür ederken ceza uyguladıkları sürücü ve yolcuların ise kemer kullanma konusunda alışkanlık edinmeleri gerektiğini ve bu tür denetimlerin artarak devam edeceği uyarısında bulundu.

Bir yanıt yazın

Top