Buradasınız
Anasayfa > ASAYİS > Aydın’da uyuşturucuya bir kurban daha

Aydın’da uyuşturucuya bir kurban daha

Sosyal Medyada Paylaş

Aydın’da dün gece misafir kaldığı evde aşırı miktarda uyuşturucu madde aldığı belirtilen bir genç kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda 24 yaşındaki K.M.’nin ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre; Ailesi İzmir’de yaşayan ancak babası bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu için zaman zaman Aydın’daki akrabasında misafir kalan 24 yaşındaki K.M. dün gece aşırı miktarda uyuşturucu madde aldı. Gece yarısı ev sahipleri tarafından evde misafir olan 24 yaşındaki K.M.’nin odasından garip sesler gelmesi üzerine odayı kontrol eden K.M.’nin yakınları şahsı kötü bir durumda buldu. Durumunun oldukça kötü olduğunu gören ev sahipleri hemen 112 Acil Servis’i arayıp yardım istedi. Ambulansla baygın vaziyette Devlet Hastanesi’ne kaldırılan K.M. sağlık görevlilerinin tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.
Şahsın uyuşturucu madde alımına bağlı olarak hayatını kaybettiğinin belirlenmesi üzerine polis inceleme başlattı. 24 yaşındaki K.M.’nin kesin ölüm sebebi belirlenmesi için otopsiye gönderildi.

Bir yanıt yazın

Top